## INTERNATIONAL STUDENT CONFERENCE ON KOREAN AESTHETIC

## INTRODUCING KOREAN BEAUTY IN ARTS, MUSIC, AND LITERATURE

18 JUNE 2021 (FRI), 1 PM - 4:40 PM

Time	Program
13:00-13:10 (10 mins)	Opening remarks by Dr. Doil KIM
13:10-13:25 (15 mins)	Nikolett Kőrösi - Symbolism in samulnori (SKKU)
13:25-13:35 (5+5 mins)	Commentary by Laura Florina Stan (HUFS)
	Response to the commentary by Nikolett Kőrösi
13:35-13:50 (15 mins)	Chaeyeon HONG - A Study on the Foundation of Aesthetic Sensitivity through Sim-ui(深衣) (SKKU)
13:50-14:00 (5+5 mins)	commentary by Leslie Hickman (Yonsei University)
	Response to the commentary by Chaeyeon HONG
14:00-14:15 (15 mins)	Soo Hee HA - Aesthetic Values of Korean Literati Painting (SKKU)
14:15-14:25 (5+5 mins)	commentary by Kumkum Jaiswal (Yonsei University)
	Response to the commentary by Soo Hee HA
14:25-14:35 (10 mins)	Q&A
14:35-14:45 (10 mins)	BREAK

14:45-15:00 (15 mins)	William Gilbert - Korean Religious Syncretism in Sansin paintings (SKKU)
15:00-15:10 (5+5 mins)	Commentary by Sonata Milasiute (Vilnius University)
	Response to the commentary by William Gilbert
15:10-15:25 (15 mins)	Eldin Milak - The Aesthetics of Preservation: Hangulization in the semiotic landscape of Jongno-gu (SKKU)
15:25-15:35 (5+5 mins)	Commentary by Tsvetelina Andreeva (Sofia University St Kliment Ohridski)
	Response to the commentary by Tsvetelina Andreeva
15:35-15:50 (15 mins)	Gina Witte - Building Beauty: Design of Korean Architecture (Chung-Ang University)
15:50-16:00 (5+5 mins)	Commentary by Florina VLONGA (National Institute of Oriental Languages and Civilization)
	Response to the commentary by Gina Witte
16:00-16:10 (10 mins)	Q&A
16:10-16:30 (20 mins)	Discussion session about Korean aesthetic
	Topic: What is the impact of the Korean environment on the formation of Korean beauty?
16:30-16:40 (10 mins)	Closing remarks Dr. So Jeong PARK